Hlavní obsah

Boxer vyfasoval trest za polibek. Pokuta, stopka a hodiny proti sexuálnímu harašení

Praha

Jeden březnový polibek a v květnu přišel trest. Příběh, který začal psát v USA bulharský boxer Kubrat Pulev. Před pár hodinami dopsala Sportovní komise státu Kaliforine (CSAC) závěr. Sportovec dostal pokutu v přepočtu 57 tisíc korun a bylo mu nařízeno, aby se zúčastnil hodin prevence sexuálního obtěžování, až poté mu bude opět povoleno boxovat na Západním pobřeží Spojených států amerických. Trest mu byl vyměřen do konce července.

Boxer Kubrat Pulev během rozhovoru políbil reportérkuVideo: Reuters

 
Článek

Celý příběh spatřil svět po zápase, který se uskutečnil 23. března. Osmatřicetiletý Pulev po vítězství nad Rumunem Bogdanem Dinuem v kalifornském městě Costa Mesa chytil při rozhovoru reportérku Jennifer Ravalovou a políbil ji na ústa.

Překvapivé, ale těsně po tomto okamžiku se reportérka usmála a ještě poděkovala, boxer v klidu odešel. Jenže příběh se začal odvíjet jiným směrem. „Trochu rozpačité, zvláštní," uvedla reportérka na Twitteru. „Na videu, po našem polibku, jsme se oba zasmáli a navzájem si poděkovali. Nic víc v tom není," uvedl Pulev.

Foto: Facebook: Kubrat Pulev

Hotovo, Kubrat Pulev vítězí, soupeře usadil na podlahu.

Nejdříve respekt, poté zase do ringu

Ovšem CSAC hned přišla s přísnějším pohledem. „Bereme to velmi vážně. Než bude moci znovu boxovat v Kalifornii, bude muset předstoupit před komisi a prokázat, že se bude chovat s respektem," uvedla mluvčí Veronica Harmsová.

A tak se také stalo, Bulhar šel na kobereček, vyfasoval trest a musí na hodiny slušného chování.

Reklama

Související témata: