Hlavní obsah

Mezi obry přišel další dravec. Diplomacii vystřídaly pěsti a nekompromisní K.O.

Greenville

Vkročil do nejsledovanější MMA ligy a zatím dostal dvě šance se předvést v UFC. Zápasník Jairzinho Bigi Boy Rozenstruik může být spokojený. V noci se v Greenville v USA zdržel v kleci devět sekund, tolik času dostal jeho soupeř Allen Crowder. Při premiéře v UFC strávil bojovník ze Surinamu v oktagonu čtyřiapadesát vteřin. Nyní si výplatu zasloužil ještě za kratší čas a drží tak skvostnou bilanci osmi výher a žádné porážky.

Foto: Facebook: Jairzinho BIGI BOY Rozenstruik

Jairzinho BIGI BOY Rozenstruik si v UFC zatím počíná nekompromisně.

Článek

Mohutné poplácání po hrudníku, to na znamení dominance, když bylo po všem. Rozenstruik si připsal výhru po pěti úderech. Jeden v postoji, soupeř šel k zemi, poté čtyři granáty a rozhodčí měl jasno, pokračovat se nebude. Komentátoři mohli vydat jen užaslé "wow". Jedenatřicetiletý a více než sto deset kilo vážící zápasník si připsal sedmé K.O. v osmé MMA bitvě.

Před víkendovým duelem mu patřilo podle serveru fightmatrix.com padesáté místo na světě. Po dalším povedeném večeru si určitě polepší. Naposledy totiž Rozenstruik předvedl svůj nejrychlejší fight profesionální kariéry. Bohužel pro amerického soupeře, který si připsal čtvrtou porážku v kariéře. K té patří také deset vítězství. V UFC má skóre 1:2, Rozenstruik 2:0, ten má ale také velké zkušenosti z kickboxu.

„Většina lidí neví, že mám velmi dlouhý seznam zápasů, bylo jich 82, z toho bylo 76 vítězství a 64 z nich byly knockouty. Když jsem poprvé vstoupil do klece v UFC, byl jsem velmi klidný a zároveň vzrušený. Když jsem byl poprvé představen před zápasem, cítil jsem se požehnaný a věděl jsem, že právě začala nová fáze mého života, nová kariéra bojovníka," nechal se slyšet nový muž UFC pro stránky organizace.

Před sobotním zápasem o soupeři řekl: „Je to skvělý soupeř pro můj druhý zápas. Je to dobrý bojovník a já jsem připraven se s ním v kleci potkat. "Za pár hodin šla diplomacie stranou, místo úst promluvily ruce. A jak bývá zvykem, zůstalo u osvědčeného K.O.

Reklama

Související témata: