Hlavní obsah

Bleskurychlý konec, tohle bylo K.O. z otočky

Mexico City/Praha

Pokud se vám nedaří, musíte zaujmout, aby byl o vás zájem. Jestliže jde o MMA, je ideálním způsobem výkon, který zvedne fanoušky v hale ze sedaček. Tento stav zažili o víkendu na UFC v Mexiku Steven Peterson a Martin Bravo, radovat se ale mohl jen jeden. Třetí prohru v řadě si připsal domácí bojovník. Ten sice ve druhém kole předvedl spinning back fist, ale úder zadní stranou pěsti s otočkou mu byl ihned vrácen a knokaut byl na světě. Radoval se Američan.

Foto: Profimedia.cz

Martin Bravo si před domácími fanoušky nepřipsal úspěch, Steven Peterson mu v Mexiku uštědřil rychlé K.O.

Článek

Bravo šel po úderu na bradu okamžitě k zemi, Peterson ihned přiskočil a přidal ještě jednu pěst, více nestihl, v tu chvíli zaúřadoval rozhodčí a vítěze odstrčil, až odletěl. Není divu, šlo o váhu do 66 kilogramů.

„Trénujeme, abychom byli dynamičtí. Našel jsem správný moment a místo, když se točil, točil jsem se taky. Zadní pěstí jsem ho trefil a světla byla zhasnuta," popsal devětadvacetiletý Američan své K.O.

Můžete většinu zápasu prohrávat, vyhrávat, pak ale přijde mžik, který vše změní. Tento znamenal, že Peterson si připsal druhou výhru z pěti zápasů v UFC. Šestadvacetiletý Bravo má ze čtyř duelů tři porážky, nevyhrál od srpna 2017.

Reklama

Související témata: