Hlavní obsah

Bourací mašina udeřila. Takto vypadá K.O. za 17 sekund!

Měsíce trénujete na předem daného soupeře, je před vámi patnáct až pětadvacet minut dřiny, kdy nevíte, co se může stát. Někdy můžete ale celou halu překvapit a na světě je výsledek, který vzbudí velké emoce. Dárek v podobě rychlého ukončení předvedl o víkendu na galavečeru UFC v Kodani John Phillips. Nikoho určitě nezdržoval, Alen Amedovski prohrál stylem K.O. za 17 sekund.

Foto: Facebook: John Phillips

John Phillips se v Kodani moc nezpotil, za 17 sekund slavil výhru, Mašina udeřila.

Článek

Žádné velké čekání, taktizování, waleský zápasník i jeho soupeř z Makedonie se do sebe pustili hned od začátku. Jenže více úderů, přesnosti a agresivity předvedl v kvapíkové výměně čtyřiatřicetiletý Phillips, který si připsal dvaadvacátou výhru v kariéře. A byla jeho nejrychlejší. Ne nadarmo má tento zápasník přezdívku "The Welsh Wrecking Machine" tedy Velšská bourací mašina.

Amedovski prohrál nečekaně rychle, podobný okamžik už v kariéře zažil několikrát. Jenže stál vždy na opačně straně, vyhrál. V minulém roce za dvanáct sekund porazil Ibrahima Maneho a v roce 2015 za jedenáct sekund Ivana Dorozhkina. Své první dva zápasy v kleci ukončil do minuty. O víkendu bylo vše naopak.

Reklama

Související témata: