Hlavní obsah

McGregor je fantastický bojovník. Přijde boxer Fury do učení?

Praha

Jde o hudbu budoucnosti, ale v historii sportu se už častokrát ukázalo, že i bláznivý nápad se může stát realitou. Kdo by ještě v polovině roku 2017 vsadil na boxerskou bitvu Floyda Mayweathera a zápasníka MMA Conora McGregora. Jenže on se zápas opravdu uskutečnil, a to 26. srpna. Teď si s touto myšlenkou pohrává boxer Tyson Fury, těžká váha a světová čtyřka. A chce trénovat právě s Conorem McGregorem.

Foto: Facebook: Tyson Fury

Tyson Fury v tréninku. Vstoupí někdy do MMA?

Článek

Kdy může tato eventualita nastat, je ve hvězdách, Fury má před sebou boxerský duel s Deontay Wilderem. S tím jde mezi provazy 22. února příštího roku v Las Vegas. Nyní se jedenatřicetiletý Angličan připravuje na Američana, se kterým se potkal v ringu v roce 2018 a zápas skončil remízou.

Přesto podle serveru boxingscene.com Fury tvrdí, že začne brzy trénovat s Conorem McGregorem, irským bouřlivákem, který patří mezi ikony světového MMA.

Jak reálný je ale MMA duel, nikdo nyní neodhadne. Před pár týdny se Fury předvedl i ve wrestlingu, který si vyzkoušel v říjnu a porazil Brauna Strowmana na akci Crown Jewel v Saúdské Arábii.

„Myslím, že Conor je naprosto fantastický bojovník. Nabídl mi, že mě bude trénovat, jestli chci někdy jít do MMA. Těším se, až budu trénovat s Conorem. Budeme mít vše naplánované a já bych měl být brzy v Dublinu. Určitě přijdu na trénink, to je jisté," citoval server boxingscene.com Furyho.

Zatím mohou fanoušci bojových sportů spekulovat a dávat průchod svým fantaziím. Jisté je, že příchod Furyho k MMA by opět zvedl zájem o tento sport.

„Nevím, kde a kdy mohu mít debut v MMA," dodal Fury, který před časem také trénoval v Liverpoolu se zápasníkem MMA Darrenem Tillem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články