Hlavní obsah

Řečmi ztrácíme čas. Hvězda světového MMA dala milion eur na ochranné pomůcky

Praha

Ví, že může zasáhnout hodně lidí ve svém rodném Irsku, proto zápasník MMA Conor McGregor komunikuje se svými fanoušky. Těch má na sociálních sítích desítky milionů. Přes ně burcuje k boji proti koronaviru, navíc se rozhodl, že za milion eur nakoupí zdravotnický materiál, což je více než 27 milionů korun. „Nakoupil jsem ochranné pomůcky, které budou použity do nemocnic v Leinsteru, to je náš nejvíce zasažený region.“

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor McGregor se rozhodl za více než milion korun nakoupit ochranné pomůcky.

Článek

„Zůstaň pevné, Irsko. Všichni společně, zvládneme to. Bojujeme proti viru bok po boku. Týmová práce udělá skvělou práci. Bůh žehnej," citoval McGregora server thesun.ie před pár dny.

Tím jeho pomoc neskončila. Natočil video, kde s ustaraným obličejem promluvil k lidem. Ví, že právě on patří mezi nejpopulárnější osoby v Irsku a nyní může pomoct. Jedenatřicetiletý McGregor je navíc také pro uzavření hranic.

„Cítím, že musíme. Chci vyzvat své lidi, skvělé lidi z Irska, všichni bojujme. Řečmi nyní ztrácíme čas. Všichni jsme v červeném rohu a čekáme na gong. Pojďme se spojit a skončit to, včetně lidí na celém světě. Musíme uzavřít naše letiště, musíme uzavřít nyní všechny nepodstatné obchodní činnosti a omezit veškeré nepodstatné cestování," nechal se slyšet McGregor.

Ir bojoval v oktagonu naposledy v lednu. Jedenatřicetiletý zápasník předvedl v Las Vegas kvapík a za 40 sekund měl hotovo. Na světě bylo T.K.O. a žijící legenda mohla slavit. Jeho jízdu odnesl Donald Cerrone. Teď jde ale MMA a zápasy v kleci stranou, tady jde o život.

„Kde bychom byli bez těch statečných mužů a žen. Bůh jim žehnej a udržuj je v bezpečí," poděkoval McGregor všem, kteří bojují proti celosvětové pandemii.

Reklama

Související témata: