Hlavní obsah

Smutná zpráva. Muradov přišel o třetí zápas v UFC!

Praha

Měl soupeře i datum, ale zápas nebude. Kvůli koronavirové pandemii nebude Machmud Muradov zápasit 18. dubna na galavečeru UFC. Akce, která řeší místo, kde se vůbec uskuteční, k tomu měnila také kartu zápasníků. Poslední informací je, že prezident americké stáje Dana White chce duely uskutečnit na ostrově, zatím neřekl jakém. Na světovou situaci doplatil Muradov, který měl zápasit s Karlem Robersonem z USA.

Foto: Facebook: Makhmud "Mach" Muradov

Makhmud "Mach" Muradov před vstupem do klece.

Článek

„Zdravím vás všechny, bohužel vám musím oznámit, že můj zápas na UFC 249 se ruší z důvodu celosvětové situace. Musíme teď všichni myslet na své blízké, svoji rodinu a neriskovat. Věřím, že se zase brzy budeme těšit na nový zápas. Držte se! Společně vše zvládneme," potvrdil v úterý odpoledne Muradov smutnou zprávu.

Uzbecký bojovník své dva fighty v UFC vyhrál a připravoval se na třetí. Ten měl původně proběhnout 18. dubna v New Yorku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#Repost @uz_mmaa with @get_repost ・・・ UFC 249 мусобақасидаги Маҳмуд Мурадовнинг (@makhmud_muradov) жанги пандемия туфайли бекор қилинди! ⠀ Мусобақа 18 апрель куни бўлиб ўтиши керак. АҚШ ва бошқа мамлакатлар чегаралари ёпиқлиги сабабли, Маҳмуд Мурадов изоляция қоидаларини бузмаслик учун мусобақадаги иштирокини бекор қилишга мажбур бўлди. ⠀ Олдинда жангчимизни кўплаб жанглар ва янги ғалабалар кутмоқда. Шундай экан, Маҳмуднинг ишқибозларидан тушкунликка тушмасликларини, аксинча, унинг ишидан ўрнак олиб, уйда оила даврасида қолишларини сўраймиз. 🏠 ⠀ ——— ⠀ Бой Махмуда Мурадова (@makhmud_muradov) на UFC 249 отменился из-за пандемии! ⠀ Турнир должен пройти 18 апреля. Так как границы США и других стран на время карантина закрыты, бойцу пришлось отказаться от участия в чемпионате, чтобы не нарушать правила самоизоляции. ⠀ Впереди нашего спортсмена ждёт ещё много боёв и новых побед. Так что призываем фанатов Махмуда не унывать, а последовать примеру и оставаться дома с семьёй. 🏠 Все по воле Всевышнего 🤲🏻 Альхамдулиллах ☝🏻 берегите себя и своих близких ✊🏻 ———————————————-———— Zdravím vás všechny, bohužel vám musím oznámit, že můj zápas UFC 249 se ruší z důvodu celosvětové situace. Musíme teď všichni myslet na své blízké, svoji rodinu a neriskovat. Věřím, že se zase brzy budeme těšit na nový zápas. Držte se! Společně vše zvládneme ✊🏻 ———— #muradov #tmt #uzbek #alhamdulillah #mma #uzmmaa #ufc249.

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),Dub 7, 2020 v 5:10 PDT

„Nic v životě není snadné. I mě se dotýká takhle světová situace. Pro moji přípravu je to jisté omezení, ale jedu naplno, makám každý den. Snažím se využít veškerého volného času pro moji přípravu. Vám všem přeji, abyste vše zvládli, dodržujte vše, co je nařízeno a myslete na sebe i na své blízké," věřil Muradov ještě před pár týdny, že se zápas uskuteční.

Kde galavečer UFC nakonec proběhne, by mělo být jasno během pár hodin. New York padl, Las Vegas také, ve SAE se rovněž neuskuteční, o nabídce Běloruska zaštítěné podporou samotného prezidenta Lukašenka mluví Dana White jako o variantě B. On má v hlavě ostrov.

„Jsem jeden, nanejvýš dva dny od podpisu smlouvy o jeho pronájmu," oznámil šéf UFC a zároveň potvrdil, že ruský bojovník Chabib Nurmagomedov nepřiletí a o titul šampiona UFC v lehké váze s Američanem Tonym Fergusonem bojovat nebude. Náhradní souboj obstará zápas Fergusona s dalším Američanem Justinem Gaethjem. Ti si to rozdají o prozatimní mistrovský pás lehké váhy.

Reklama

Související témata: