Hlavní obsah

Neuvěřitelný výkon, Karlos finišuje, jede jako blázen. Jak Vémola porazil Végha?

Praha

Jeden měl ve tváři pohodu, druhý byl odhodlaný vyhrát, jít za hranu bolesti. Porážku si nepřipouštěl, šlo by o druhou v řadě. A to si Karlos Vémola nemohl s Attilom Véghem dovolit. Všichni vědí, jak dopadlo první měření sil v listopadu v O2 areně. Zde se pro Terminátora otevřela pekelná brána, naopak slovenský šampion Bellatoru se nebe dotýkal.

Bolestivé vítězství. Karlos Vémola ve výzvě porazil Attilu VéghaVideo: Sport.cz

 
Článek

Před dvaceti tisíci diváky Végh sestřelil pravým hákem Vémolu v prvním kole. Kalendář ukazoval listopad 2019. O pár měsíců později přišla netradiční bitva, kdo vyjede na airbiku více kalorií? „Další z malých kroků, jak donutit Attilu Végha k odvetě," hlásil už dopředu Vémola.

Vyhrál, spálil 108 kalorií, soupeř 96. Jak vypadaly hlavní momenty tohoto klání, se můžete podívat ve zkráceném a komentovaném videu. „Druhou výzvu jsem vyhrál. Teď už na tebe čekám opět v kleci, kamaráde," umístil po výhře Vémola na sociální sítě.

Karlos Terminátor Vémola padl. Dostal K.O. od Attily VéghaVideo: Sport.cz

Reakce Végha? Pohodová. „Karlíto, velká gratulace za úžasný výkon. Na airbiku je jenom jeden král. A to jsi ty!" přispěchal s gratulací poražený, který je ale v klidu. Tu hlavní bitvu vyhrál on před pár měsíci. Nakonec šlo o jasnou záležitost, která trvala 127 sekund.

„Věděl jsem, že stovka bude stačit, to je brutal. V prvním našem zápase jsem nemohl ukázat srdce, tady jsem ho ukázal. Stejně to bude i v odvetě, i kdybych tam měl chcípnout," nechal se slyšet Vémola.

Dočká se někdy té pravé odvety? Protože o tu v oktagonu jde.

Reklama

Související témata: