Hlavní obsah

Muší váha dvakrát trefila těžkou váhu. A tohle bolelo

Myslel, že vydrží, ale musel uznat, že když přesně trefí muší váha, i dvakrát těžší chlap může mít problém. Touto zkouškou si prošel jeden z nejlepších bojovníků UFC Francis Ngannou, který se nechal dvakrát trefit od amatérského boxera. Braden Pagaoa vyslal dva tvrdé háky na břicho a tím pokus skončil. Víc rodák z Kamerunu nedal.

Foto: Facebook: Francis N'Gannou

Francis Ngannou vyzkoušel sílu muší váhy. Bolelo to.

Článek

Třiatřicetiletý Ngannou zápasil naposledy v květnu, když předvedl rychlovku, jeho nájezd neustál Jairzinho Rozenstruik, zápasník ze Surinamu si připsal první profesionální porážku po dvaceti sekundách.

Zpestření tréninku už tak snadné nebylo. První ránu bývalý bezdomovec ustál, po druhé už svraštil obličej a tím tréninková vsuvka skončila. Muší váha v boxu je do 52 kilo, Ngannou váží okolo 115 kilo. V tomto případě ale kila byla úplně vedlejší.

Ngannou před pár dny také zveřejnil video ze své vesnice, kde vyrůstal a přiznal, že jako dítě musel pracovat.

„Možná patřím mezi top těžké váhy v UFC, ale když se vrátím domů do své vesnice, pokaždé se zastavím v pískovně a pracuji se svými přáteli, jako když jsme tady vyrůstali. Dnes je to příjemné a zábavné, ale jako dítě jsme museli, abychom přežili, byla to jediná volba," zavzpomínal zápasník, kterému nyní patří v UFC žebříčku těžkých vah druhá příčka.

Ngannou poslední čtyři výhry ukončil v kvapíkovém tempu - 0:45, 0:26, 1:11 a 0:20 sekund. Časy, ve kterých své protivníky přejel. Dvakrát K.O. a dvakrát T.K.O. S tímhle člověkem prostě nechcete jít do přestřelky, když se rozjede. Srandička v tréninku mu dala ale zabrat.

Reklama