Hlavní obsah

Konec lenošení. Procházka se vrací do přípravy a Jones se vzdal titulu šampiona

Praha

Zpátky do přípravy. V úterý se zápasník MMA Jiří Procházka vrací po dovolené do přípravy. Navíc s jednou motivací navíc. Šampion polotěžké váhy UFC Jon Jones oznámil, že se vzdává titulu, měl by přejít o váhu výše. Pokud tomu tak bude, divize se vyrovná a bude muset najít svého nového vládce.

Foto: Facebook: Jiří "Denisa" Procházka

Jiří Procházka s trenéry Martinem Karaivanovem (vlevo) a Jaroslavem Hovězákem.

Článek

„Uvolněním titulu Jonesem se dá spoustu věcí do pohybu. Nebude se bojovat o prozatímní titul, nebude vyzyvatel, divize nebude tak svázaná, více se rozběhne," je přesvědčený Martin Karaivanov, který je Procházkovým trenérem a manažerem.

Sedmadvacetiletý český zápasník si 11. července připsal vítěznou premiéru v UFC, když ve druhém kole uspal Volkana Oezdemira a dal hlasitě o sobě vědět.

Jon Jones na Twitteru
"První polotěžká váha, která vyhraje šest titulů v řadě, tak ji zaplatím 100 000 dolarů na jakoukoli charitu, kterou si určí. Vážně, vyzývám vás, abyste byli také tak skvělí. Bude to úžasné sledovat s cheeseburgerem v ruce."

Šampion Jones je pryč, čtvrtý Corey Anderson skončil v UFC a přešel k Bellatoru. Takové jsou poslední pohyby v TOP 10 polotěžké váhy. Procházkovi nyní patří 6. příčka. „Odchodem Andersona a uvolněním titulu se vše trochu zamotává," přiznává Karaivanov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Víkend ve znamení actionmana Week vibes of Actionman #StayActionManForever //\\

Příspěvek sdílený Jiří “Denisa” Procházka (@jirkaprochazka),Srp 9, 2020 v 12:57 PDT

Otázkou je, s kým bude Procházka v dalším duelu bojovat, sám by rád zápas ke konci roku. Už před první bitvou v UFC říkal, že chce zápasníky nad sebou. „Vše řešíme. Zcela konkrétní informace nepadly, jen možné scénáře," přiznává komunikaci Karaivanov.

Podle něj by měli jít o uvolnění titul Jan Blachowicz a Dominick Reyes. „Takové jsou první náznaky," říká Karaivanov, který si nyní zase více užije Procházky. Ten se po dovolené vrací do procesu.

„Aby nás neměl plné zuby a trochu si od nás odpočinul, jel si svoje. Ode dneška ale konec lenošení, naskakuje do nové přípravy," utnul dovolenkový režim trenér.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články