Hlavní obsah

Uff, co to bylo? Fanoušci se bojí o legendu, během rozhovoru málem usnula

Londýn/Praha

Měla to být propagace senzačního comebacku jednoho z nejlepších boxerů všech dob, jenže realita nakonec rozesela do řad fanoušků spíše zděšení a obavy. Bývalý šampion těžké váhy Mike Tyson mluvil o svém zápase proti Royi Jonesovi Jr, plánovaném na 28. listopadu, na dálku v živém rozhovoru v pořadu britské televize ITV Good Morning Britain. A způsob vyjadřování legendárního bijce budil velké rozpaky.

Foto: repro: video

Jsem zpět, láká fanoušky na očekávanou bitvu Mike Tyson.

Článek

Rozhovor s 54letým veteránem, který odpovídal z Los Angeles, vedlo zkušené moderátorské duo Pers Morgan a Susann Reidová a i je evidentně Tysonovo chování několikrát zaskočilo.

Boxer působil velmi unaveným dojmem, i samo mluvení jako by mu dělalo velké potíže. Zdálo se, že má vůbec problém udržet otevřené oči a v jednom okamžiku mu poklesla hlava do dlaní.

Mluvil velmi pomalu a někdy i zmateně. Třeba na otázku, co si myslí o svém soupeři, 51letém Jonesovi, odpověděl: "Je mi jedno, co o mě říká. Já jsem připraven bojovat, v sobotu 28. listopadu."

Když se ho Reidová zeptala, zde nemá strach se vrátit do ringu ve svém věku, tak reagoval: „Myslím, že je velmi skvělé, že spolu můžeme bojovat. Měli jsme proti sobě nastoupit už dávno, ale naneštěstí k tomu došlo až teď. Myslím, že to bude skvělé."

Divné Tysonovo vystoupení vyvolalo na obou stranách Atlantiku rychle silné reakce na sociálních sítích. Řada fanoušků se netajila obavami o boxerovo fyzické i psychické zdraví. Jiní jen doufali, že legenda byla pouze momentálně unavena nebo indisponována.

Našli se i tací, kteří jeho chování dávali do spojitosti s Tysonovým nedávným přiznáním, že měsíčně vykouří marihuanu v přepočtu za milion korun.

Reklama

Související témata: