Hlavní obsah

Rána pro legendu. Co tě nezabije, to tě posílí, hlásí bývalý šampion a děkuje za pomoc

Praha

Schytal řadu tvrdých ran, teď ale legendární boxer Ladislav Kutil inkasoval podpásovku, kdy se nemohl bránit. Jeho známá pražská tělocvična Kutil Gym totiž vyhořela. Příčiny události se vyšetřují, kvůli pandemii koronaviru jsou tělocvičny, gymy a fitness centra uzavřeny. Pro bývalého českého reprezentanta a mistra republiky je to tak další rána v už tak těžkém období. Podrobnosti zveřejnil web kaocko.cz.

Foto: Sport.cz

Pražský Kutil Gym vyhořel.

Článek

„Info k dnešnímu (nedělnímu) večernímu požáru našeho Kutil gymu. Ano, vyhořel celý. Příčina se zatím vyšetřuje a pro rejpaly a spekulanty, pojištěni jsme nebyli. A jen dement by si zapálil fitko, když má nad sebou plný panelák lidí. V objektu nikdo nebyl, nikomu se nic nestalo. Toť vše. Co tě nezabije, to tě posílí. Zítra jdeme vyklízet a co nevidět jedeme dál!!! Děkujeme všem za obrovskou solidaritu, moc si vážíme každého z vás," děkoval Kutil Gym pár hodin po neštěstí na sociálních sítích.

Z fotografií lze usoudit, že oheň napáchal velké škody. Likvidační. Majitelé gymu s Lenkou Bartákovou z Czechfighters.cz vymysleli sbírku, kde může každý, kdo má zájem, přispět.

„Můžete si koupit permanentku či jednotlivé vstupné do Kutil Gymu. Zda už to vychodíte či to budete brát jen jako podporu, je čistě na vás. I když to teď většina z vás nemá lehké, věříme, že se dokážeme semknout a pomoci jim. Jsme přece jedna velká czechfighters rodina, ta drží při sobě. Za každý příspěvek i za co největší sdílení moc děkujeme," stojí v příspěvku na facebooku stránek Czechfighters.

Známý promotér Matouš Rajmont, který pořádá v závěru roku tradiční galavečer v Lucerně sám nabídl pomoc, i když sám čelí v souvislosti s těžkou situací problémům.

„Všichni jsme bohužel zaregistrovali tragédii, která se stala v populárním Kutil Gymu. Vzhledem k tomu, že na poli bojových sportů stojíme při sobě (až na drobné výjimky), tak bychom, alespoň částečně rádi přispěli na obnovu tohoto populárního gymu. Naše tradiční Lucerna bude letos poprvé k vidění i formou PPV a my rádi věnujeme Kutil Gymu kompletní částku z prvních 100 zakoupených PPV přenosů. (k prodeji od 25.11, cena přenosu 270kč)," stojí na sociálních sítích Galavečeru profesionálního boxu a K1.

Snímky z vyhořelého gymu pak sám Rajmont okomentoval slovy: „Tahle doba je fakt šílená." Lépe vystihnout situaci snad ani nemohl.

Reklama

Související témata:
Tělocvična