Hlavní obsah

Půlnoční bouře. Jsi idiot. Budeš padat k zemi jako prase, slíbil Terminátor Peštovi

Praha

Jedna otázka rozpoutala slovní přestřelku. Došlo k ní po půlnoci po turnaji Oktagon 20 v Brně. Do ostré výměny se zapojili zápasníci, kteří si připsali vítězství. Karlos Vémola zíkal mistrovský pás ve střední váze organizace OKTAGON MMA. Viktor Pešta zvládl premiérový duel v polotěžké váze po přechodu z těžké divize. Oba před lety zápasili jako první Češi v UFC. Pešta by rád šel do zápasu s Terminátorem, ale zatím to tak nevypadá. A co rozpoutalo bouři na tiskové konferenci v poslední den roku 2020?

Další přestřelka. Budeš k zemi padat jako prase, slíbil Karlos Vémola Viktoru PeštoviVideo: Sport.cz, OKTAGON MMA

 
Článek

Milan Ďatelinka porazil v prvním kole Davida Hoška a řekl si o titulový zápas

Vražedně chladný výkon. Leo Brichta nedovolil Matouši Kohoutovi vůbec nic

Viktore, co říkáte na výkon Karlose Vémoly v zápase s Alexem Lohoré?

Pešta: Celý zápas jsem neviděl, viděl jsem kousek, takže nedokážu říct, ale přišlo mi to, že jsou o dvě váhovky jinde, což tady i zaznělo. Zkrátka mi přijde, že Karlos se ve střední váze schovává. Sám říká, že je pro něj těžký zhubnout, naopak sám Lohoré říkal, že se ještě dožíral, aby navážil 82 kilo, takže to byl souboj Davida a Goliáše.

Vémola: Mně se líbí, jak tady každý řeší váhu. Já jsem ti řekl, co musíš udělat, abych s tebou zápasil a nebudu řešit, jestli budeš mít míň, nebo víc. Já jsem prohrál s Atitlou Véghem a vůbec jsem na tiskovce nezmínil, jestli váží víc, nebo míň. Když se na něj podíváte, tak je o půl hlavy vyšší. Nebrečel jsem. Pokud ty budeš vyhrávat a budeš mít titul, tak tě zmlátím v 93 a nebudu potom brečet, že jsi měl o čtyři, pět kilo víc. Teď se mnou chce zápasit Pirát, až ho zmlátím, tak budete všichni řešit, že jsem měl víc než Pirát? Až tě zmlátím v 93, jak to zdůvodníš, když budu vážit o pět, deset kilo míň než ty?

Karlos Vémola šampionem stření váhy. Bylo až neuvěřitelné, co všechno soupeř vydrželVideo: Oktagon TV

Pešta: Lidi tu váhu řeší, protože vždycky zápasíš s menšími.

Vémola: To není pravda, Frankenstein byl o hlavu větší a měl v zápase třeba o deset kilo víc, naházel jsem ho jako dítě. Tebe taky nahážu jako dítě a zmlátím tě jako dítě, až vyhraješ titulový zápas v 93, jestli ti ho dá Ondra (promotér Novotný) dřív než mně. Jinak mě nezajímáš, a ty tvoje hloupý řeči taky ne.

Tohle bolelo. Premiéra Viktora Pešty v polotěžké váze a hned dominantní vítězstvíVideo: Oktagon TV

Pešta: To tě doma maminka nenaučila, že není hezký dovolovat si jen na menší? Zkus si občas dovolit i na stejně velký, ne? Ne. Mně to je jasný, v pohodě.

Vémola: Já se tady nebudu bavit o maminkách, jsi normální idiot a několikrát jsem ti řekl, co musíš udělat, abych s tebou zápasil. Jsi o půl hlavy vyšší, budeš o pět, deset kilo těžší a budeš tam padat k zemi jako prase pokaždé, když tě hodím. A budu tě mlátit. Jednoduchý.

Pešta: Budu se těšit.

Reklama