Hlavní obsah

Nepříjemná zpráva, soupeř se zranil, Procházkův zápas v UFC se odkládá!

Aktualizováno

Nepříjemná zpráva doputovala do Brna. Hlavní zápas na UFC kartě 27. února v Las Vegas mění obsazení. Jiří Procházka nebude bojovat s Dominickem Reyesem, Američan nemůže nastoupit. „Jde o čerstvou informaci, soupeř je zraněný, ale zápas Procházka - Reyes platí a přesouvá se na jiné datum. Nyní čekáme na návrhy. Co jsme se bavili, zápas může být posunut o šest týdnů,“ vyjádřil se k aktuální situaci Martin Karaivanov, Procházkův manažer a trenér.

Foto: archiv: Jiří Procházka

Soupeř se zranil, Jiří Procházka musí čekat na nový termín zápasu v UFC.

Článek

Co bude dále, kdy se souboj uskuteční, se nyní řeší. Oficiální vyjádření k této události organizace UFC zatím neohlásila. „Kontaktoval mě z UFC přímo Mick Maynard, řekl mi, že Reyes je zraněný, zápas platí, jen se posouvá o plus minus šest týdnů, nyní je v řešení nový termín," zopakoval Karaivanov.

Reyes je v současnosti trojka polotěžké divize UFC, dvakrát bojoval o titul. Procházka je v žebříčku pátý. Tam se posunul, když ve své červencové UFC premiéře porazil ve druhém kole Volkana Oezdemira.

Procházka v lednu prošel tvrdými sparingy, kdy se připravoval na hlavní zápas akce UFC Fight Night 186. Teď je jisté, že souboj bude mít pár týdnů odklad. "Zápas byl sice odložen, ale na zápas s Dominikem se co nejdříve těším. Teď mu přeji brzké uzdravení," přidal Procházka vzkaz na sociálních sítích.

„Měli jsme focus na 27. února, teď si Jiří malinko odpočine, uvolní a budeme pokračovat. Trochu se nám fáze vrátí, tedy silová a obecná, poté využijeme více sparingů. Bereme to tak, že budeme lépe připraveni a vyladíme drobnosti, na kterých chceme pracovat," dodal Karaivanov.

Reklama

Související témata: