Hlavní obsah

Šok! Hvězdný McGregor plánuje koupit Manchester United!

Dublin/Praha

Po poprasku, který vzbudil záměr dvanáctky evropských velkoklubů vytvořit izolovanou Super ligu a následném odstoupení anglických týmů a vlastně celém rozpadu projektu je tu další pecka! Hvězda UFC a velký fanda Manchesteru United Conor McGregor sdělil svůj záměr anglický klub koupit!

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor McGregor, jak to má rád, tedy ve středu pozornosti.

Článek

Irský bouřlivák, který se má podle posledních informací utkat 10. července do třetice s Dustinem Poirierem, teď šokoval fanoušky nabídkou, že pokud nestojí o americké majitele svého oblíbeného klubu, klub z Old Trafford koupí sám.

Uprostřed "krveprolití", které se teď v Anglii odehrává, způsobil jeho tweet pořádný rozruch. Fanoušci by jeho návrh v současnosti nejspíš i uvítali, otázkou je, zda se dá brát vážně. U McGregora si totiž nemůžeme být nikdy jisti, co je pravda a co pouhý marketingový tah.

Koupit jeden z předních týmů anglické Premier League by si s majetkem v hodnotě kolem 120 milionů dolarů (asi 2,5 mld korun) zřejmě ani dovolit nemohl. Klub má hodnotu přes 3 mld dolarů (64,5 mld korun), a i když je McGregorovo jmění vysoké, nastřádat dostatek prostředků by i pro něj bylo zřejmě obtížné.

Myslíte si, že McGregor myslí koupi Manchesteru United vážně?
ano
6,8 %
ne
93,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7321 čtenářů.

Reklama

Související témata: