Hlavní obsah

Youtuber Paul vydržel v boxerské exhibici s Mayweatherem celých osm kol

Exhibiční zápas mezi youtuberem Loganem Paulem a neporaženým boxerem Floydem Mayweatherem neměl vítěze. Mladá osobnost sociálních sítí vydržela s bývalým šampionem na Hard Rock Stadium v Miami v ringu celých osm kol. Vzhledem k tomu, že na utkání nebyli rozhodčí, nebyl ani vyhlášen vítěz.

Foto: Jasen Vinlove, Reuters

Zápas mezi youtuberem Loganem Paulem a neporaženým boxerem Floydem Mayweatherem neměl vítěze

Článek

Navzdory tomu, že je o 18 let starší, o 16 kg lehčí a o 15 cm menší, udělil čtyřiačtyřicetiletý Mayweather svému vyzyvateli boxerskou lekci. Očekávaného knokautu se ale diváci nedočkali, i proto, že Paul prokázal dobrou schopnost přijímat údery.

"Musíte si uvědomit, že už mi není jednadvacet, ale je fajn se trochu hýbat s mladými kluky, otestovat si své schopnosti a pobavit se," uvedl Mayweather, jenž během profesionální kariéry vyhrál všech 50 duelů. Poslední titulový zápas absolvoval v roce 2015 proti Andre Bertovi, poté už boxoval jen v roce 2017 proti hvězdě smíšených bojových umění Conoru McGregorovi.

Mayweather přiznal, že ho Paul svým výkonem zaskočil. "Skvělý mladý boxer, silný, byl lepší, než jsem čekal. Je to tvrďák, překvapil mě," dodal slavný boxer po duelu, od něhož očekává zisk více než 50 milionů dolarů.

Zkrátka by neměl přijít ani Paul, jenž v jediném dosavadním zápase boxoval proti jinému youtuberovi. "Tohle byl jeden z nejlepších okamžiků mého života. Nechal mě přežít. Nechci, aby ještě někdo někdy říkal, že je něco nemožného," dodala osobnost sociálních sítí s více než 20 miliony sledujících.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: