Hlavní obsah

Attila se společně se známým zpěvákem vrací zpět do hry! Dojde k odvetě s Vémolou?

Aktualizováno

Velký návrat po dvou letech! Slovenský zápasník Attila Végh půjde po delší době znovu do boje. Tentokrát se ale nebude jednat o souboj v MMA. Pětatřicetiletý bojovník se představí mezi provazy ve dvou boxerských duelech v organizaci Fight Night Challenge. V nově vzniklé stáji se poprvé představí 26. prosince. Na stejné akci se má v zápase objevit také slovenský raper Rytmus, o čemž informoval web kaocko.cz.

Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh nastínil své zápasové plány. Klec vymění za provazy.

Článek

9. listopadu 2019. To je datum posledního představení slovenského válečníka v OKTAGONU. Nutno podotknout, že představení velice úspěšného. Památná výhra v „Zápasu století" zvýšila Véghovi už tak vysokou popularitu, zároveň ale vzápětí přinesla neustále opakující se dotazy. Kdy bude odveta s českým Terminátorem?

V nejbližší době se tak zřejmě nestane. Slovenský veterán čeká od organizace OKTAGON MMA na adekvátní nabídku. Végh se tak momentálně na nějakou dobu loučí s největší tuzemskou MMA organizací. Šampion Bellatoru má před sebou dva boxerské duely. Pro první zná přesný termín, pro ten druhý zase soupeře. Na začátku příštího roku se potřetí v kariéře utká s Emanuelem Newtonem. Se zkušeným americkým zápasníkem má v Bellatoru vyrovnanou bilanci. Informaci přinesl web kaocko.cz.

Do pozadí tedy ustupuje očekávaná odveta s Karlosem Vémolou v organizaci OKTAGON MMA. Český bojovník má před sebou v červenci zápas na Štvanici na turnaji OKTAGON 26, kde se pobije s polským bijcem Marcinem Naruszczkou o mistrovský pás střední váhy. Diváci se ale mohou těšit na návrat do ringu v podání čtyřiačtyřicetiletého slovenského zpěváka Patrika Vrbovského.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Attila Vegh (@veghattila)

Slovenský muzikant má již s bojovými sporty zkušenost. V prosinci 2018 stanul v ringu proti českému raperovi Marpovi. Před necelými třemi roky z toho byla po šestikolové bitvě výhra českého zástupce. Rytmusův soupeř ještě není známý, ale mělo by se jednat o zahraničního rapera.

Fight Night Challenge je zbrusu nová organizace, která spojí do jednoho bojovníky MMA a postavy z umělecké scény. Na programu je série akcí. Každá z nich nabídne pět unikátních duelů, které budou mít flexibilní pravidla. Svou aktivní účast v zápasech v této pozoruhodné výzvě přislíbili také další slovenští rapeři Separ a Majk Spirit.

Reklama