Hlavní obsah

Ujet s autem UFC bojovníka? Zloději se krádež krutě vymstila

Denver

Tvrdou lekci z MMA si vysloužil v americkém Denveru zloděj, který se pokusil ukrást automobil Jordana Williamse. Třicetiletý zápasník UFC se s tím vůbec nepáral, kriminálníkovi uštědřil několik tvrdých úderů kolenem a svůj majetek ochránil. Celý incident ze čtvrtečního odpoledne zachytila bezpečnostní kamera a sportovec záznam umístil na sociální síť Instagram.

Foto: Profimedia.cz

Americký bojovník organizace UFC Jordan Williams.

Článek

Williams svůj vůz opustil u čerpací stanice. Než se však stihl na přilehlé parkoviště vrátit, do automobilu se vkradl neznámý muž a snažil se s ním ujet.

To se mu ale nakonec nepovedlo. Americký bojovník velterové váhy organizace UFC zloděje dostihl, otevřel dveře a před tím, než ho od svého vozu odehnal, mu uštědřil tvrdou lekci ze smíšeného bojového umění.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jordan Williams (@bomayemma)

„V první chvíli jsem nemohl uvěřit tomu, co se děje," řekl Williams americké ESPN. „Mám vůz s technologií push-to-start, když nemáte klíče pět metrů od vozu, tak neodjedete. Tím, jak jsem běžel k autu, tak auto mohlo jet," vyprávěl bojovník.

„Díval se na mě skrz okénko a měl jsem pocit, jako by říkal: ‚Ano, mám tvoje auto a fakt ti ho kradu.'"

„Legrační je, že když jsem otevřel dveře, tak jako první jsem si nejprve odložil nákup na sedadlo spolujezdce. Pak jsem mu dal pěstí a on se po první ráně začal omlouvat. Ještě jsem mu dal nějaká kolena na cestu," dodal Williams.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.