Hlavní obsah

Hvězda MMA si odskočila do ringu. Pravačka poslala boxera k zemi

Praha

Tohle se často nevidí. Neporažený bijec MMA, který září v prestižní organizaci Bellator, si odskočil z klece do boxerského ringu. Michael Venom Page má v oktagonu třináct výher, před pár dny si připsal druhé vítězství mezi šestnácti provazy v Londýně. A nebylo o něm pochyb. Ve druhém kole jeho pravačka vyřadila soupeře z provozu. Na zemi se ocitl Michal Clach.

Michael Venom Page nedal soupeři moc šancí. Jedna rána vše vyřešila.

 
Článek

Jak je vidět na videu, nešlo o klasický čistý boxerský úder, ale proč by mělo toto jedenatřicetiletého bojovníka trápit, když si jeho pravačka našla cíl a vykonala své. Soupeř skončil na zádech, než ho rozhodčí odpočítal, Page našel čas a povídal si s okolím. V ringu mu poté blahopřál i David Haye, bývalý šampión těžké váhy.

Šestadvacetiletý Polák nastoupil ke svému sedmému zápasu, jen jeden vyhrál. Ve světovém žebříčku nepatří ani do první pětistovky, přesto je soupeřem, který umí udeřit, ale na neporaženého Angličana jednoduše nestačil.

Page v kleci neprohrál od dubna 2012, v ringu se poprvé představil loni v říjnu, zápas také ukončil předčasně. V premiéře na něj nestačil Jonathan Castano.

Reklama

Související témata: