Hlavní obsah

Trénink na balkoně se nemusí vyplatit. Cyklista skončil s brutálním opálením

Praha

Omezený pohyb znamená pro sportovce vymýšlení nových tréninkových metod, které jsou v době koronaviru dostupné. A někdy dojde i k problémům. Cyklista Enric Mas si dal trénink na balkoně a skončil s brutálním opálením, jak můžete vidět na fotce.

Foto: Facebook: Enric Mas Nicolau

Cyklista Enric Mas si dal trénink na balkoně a skončil s brutálním opálením.

Článek

Pandemie koronaviru ovlivňuje život na celém světě a pětadvacetiletý cyklista ve Španělsku není výjimkou. Trpí omezením pohybu a je v podstatě zamčený doma, takže musel upravit i svůj tréninkový program. Místo na silnici zvolil za místo přípravy balkon, kde se nevyhnul ostrému slunci. Závodník Movistaru zapomněl na opalovací krém a skončil hodně špatně.

Obrys jeho trička a hrudního pásu, který mu snímal srdeční frekvenci, zanechaly na těle cyklisty nepříjemné opálení, které oddělovalo jeho přirozenou barvu kůže s červenou, popálenou od sluníčka.

„Neexistuje žádné vězení pro slunce. Spálí vás na vašem balkoně stejně jako na silnici!" napsal Mas krutou pravdu na sociální sítě.

Španělský cyklista vyvěsil fotografii svých zad na instragram a dočkal se poznámek, že má na zádech dánskou vlajku. „Nový dánský šampion." „Móda pro rok 2020," nechali se někteří v komentářích unést. Jisté je, že na nepříjemný zážitek teď cyklista nezapomene a spálená místa budou bolet.

Reklama

Související témata: