Hlavní obsah

Poulter nehraje - ukradli mu driver

SINGAPUR

Důvodů pro odstoupení před začátkem turnaje se najde mnoho, ale Ian Poulter na Singapore Open ohlásil vskutku bizarní omluvu: ukradený driver.

Článek

„Jsem skutečně zničený. Přemýšlel jsem o tom čtyři hodiny a rozhodl jsem se odstoupit, protože nový driver mi nedorazí včas,“ řekl Angličan, letos druhý na British Open.

Poulter přišel o driver minulý týden na turnaji HSBC Champions v Šanghaji před players lounge. Zlodějova záda zachytila bezpečnostní kamera, ale to bylo vše.

Ve třetím kole musel Angličan hrát golf s náhradní holí a zapsal si 74 ran. Ve finále předvedl 68 nakonec se dělil o 14. místo.

Singapore Open začíná ve čtvrtek 13. listopadu, ale 25. hráč světového žebříčku by se prý nového driveru dočkal až o den později. V dnešní době poněkud zvláštní pomalost…

„V sázce je tolik bodů do světového žebříčku, že kdybych hrál s jiným dirverem, mohl bych také ztratit půdu pod nohama,“ dodal Pouter před turnajem patřícím do Asian Tour, kde nastoupí mj. Phil Mickelson, Padraig Harrington nebo Ernie Els.

Reklama

Související témata: