Hlavní obsah

Čejka hledá trenéra

Mezi plány, které má Alex Čejka pro rok 2010, patří angažování nového trenéra na krátkou hru. Český rodák hrající PGA Tour se o tom zmínil v tradičním bilančním rozhovoru na své webové stránce. Jak vidí svůj golf?

Článek

O sezoně 2009: "Můžu být spokojený. Jsem hrdý na to, že jsem letos opět nemusel bojovat o kartu v Q-school. Takové nervy na konec roku bych nepřál nikomu. Q-school je peklo."

O sezoně 2010: "Začnu 20. ledna na Bob Hope Classic a pak budu hrát dalších šest turnajů až do Honda Classic. Vynechám tentokrát na začátku Sony Open na Havaji. Chci se intenzivně připravit a navíc dostanu nové hole s novými drážkami a musím si na ně zvyknout. Udělám všechno pro to, abych si v roce 2010 konečně splnil svůj sen a vyhrál turnaj na PGA Tour."

O svém golfu: "Musím určitě vylepšit krátkou hru a pracovat ještě tvrději. Přemýšlím, že kvůli tomu angažuji profesionálního trenéra, jako je Dave Stockton nebo Stan Utley."

O Vánocích: "Do Las Vegas za mnou přijela na Vánoce a na Silvestra celá rodina. Strávíme pár dní nedaleko odsud lyžováním."

O Tigeru Woodsovi: "Jedno je jisté. Nyní platí vysokou daň za svou popularitu. Tak to holt v tomhle byznysu chodí."

Reklama