Hlavní obsah

Ogilvy: Ať Woods mluví stranou

Golf potřebuje, aby Tiger Woods, až poprvé od vypuknutí afér promluví na veřejnosti, tak učinil mimo hřiště. Prohlásil to Australan Geoff Ogilvy v den, kdy americká média přinesla údajné fotografie Woodse pořízené v léčebně závislostí v Mississippi.

Článek

"Myslím, že (Tiger Woods) musí udělat první tiskovou konferenci mimo golfové hřiště a golfový turnaj. Bude to tak nejlepší pro něj, pro turnaj i ostatní hráče. Nikdo přece nechce, aby bulvární média slídila kolem," prohlásil Ogilvy před startem na European Tour v emirátu Abú Dabí.

"První Tigerova tiskovka, to bude šílenství, ne? Hodně lidí, kteří se dříve báli ptát, se už bát nebudou. A Tiger bude muset odpovídat," nastínil Ogilvy, co Woodse i golf čeká.

Americký National Enquirer, který odhalil Woodsovy nevěry, jež vedly k hráčově listopadové autonehodě a prosincovému přerušení kariéry na neurčitou dobu, má údajné snímky Woodse podstupujícího léčbu sexuální závislosti na klinice v Hatiesburgu. Byly by to první fotografie hráče od 27. listopadu.

Podle National Enquirer zahájil Woods léčbu 30. prosince a kúra má trvat šest týdnů.

Reklama