Hlavní obsah

Woodsův caddie: Nebudu tolerantní

Pozor na caddieho Tigera Woodse, až světová jednička zase začne hrát golf. Steve Williams prohlásil, že nebude tolerovat žádné posměšky mířené na adresu jeho bosse.

Článek

Williams. který vždy urputně zasahoval proti nedisciplinovaným divákům a nezdráhal se ani vytrhnout jim z rukou fotoaparáty, varoval, že dál bude dělat svou práci tak, aby měl Woods co největší klid na golf.

"Nic se nemění. Můj džob je dát mu co nejlepší informace, pomoci mu obejít hřiště na co nejmenší počet ran a zajistit co největší klid," řekl Novozélanďan Williams ze své rodinné dovolené na australském Golf Coast pro deník Herald Sun.

Williams věří, že až se Woods vrátí k turnajům, dostane se mu pozitivního přijetí.

"Myslím, že lidé ocení fakt, že Tiger zase hraje golf. Samozřejmě, že se vždycky najdou tací, kteří se vás snaží srazit k zemi. Možná jich v téhle situaci bude o trochu víc než dřív. Záleží na konkrétních místech," dodal Williams.

Podle caddieho má Woods dobře promyšlený plán na své zotavení z problematické životní situace. V pátek ovšem světový golfista číslo 1 prohásil, že neví, kdy zase bude hrát golf a že se vrací k léčebné terapii.

"Doufejme, že to bude jeho poslední návštěva léčebného zařízení a že se pak zase bude soustředit na svou profesi a tedy na golf," přidal Williams.

Reklama