Hlavní obsah

Kynžvart v indooru s Golf Digest

Otevřená série turnajů Golf Digest Indoor Open Tour pokračuje tuto neděli 6. února tradičně ve Sportcentru Step od 17 hodin. Na plátně se tentokrát hraje hřiště v Kynžvartu a přihlašování probíhá přes server České golfové federace. Nezapomeňte se přidat včas.

Článek

Golf Digest C&S zve k účasti na sérii indoor turnajů všechny hráče golfu. Cena 650 korun zahrnuje vstup, startovné a zvýhodněné fee. Předplatitelé časopisu a junioři mají slevu sto korun.

Na simulátorech ve Sportcentru Step (www.sportcentrumstep.cz) se v neděli 6. února začíná jako obvykle od 17 hodin. Hlásit se můžete přímo na serveru ČGF zde

Podrobnosti o tour a výsledky turnajů najdete na www.opengolftour.cz. Požadavky na flighty lze hlásit na mail golf@chloeproduction.cz

Minulou neděli na šestém turnaji (hřiště Texas Tour), dodatečně přidaném pro velký zájem, zvítězila při vyrovnání handicapů podruhé za sebou Petra Krimová před Davidem Peterkou a Helmutem Kasíkem. Na rány byl nejlepší Roman Komárek (78).

Hlavní cenou tour je pobyt pro dvě osoby v rakouském středisku Kaprun. Přejeme hezkou hru, spoustu sportovních zážitků a přátelských setkání.

Reklama