Hlavní obsah

Spilková finálové kolo zvládla, skončila jedenáctá

Dillí

Třetí a zároveň finálové kolo turnaje Hero Womens Indian Open ze série Ladies European Tour v indickém Dillí zvládla Klára Spilková s přehledem. Zahrála ránu pod par a s celkovým výsledkem +1 obsadila dělenou jedenáctou příčku. Na první desítku jí chyběla jediná rána. Zvítězila Thajka Thidapa Suwannapura s osmi ranami pod normu, druhá byla o tři rány zpět Francouzka Valentine Derrey.

Foto: Karel Brázdil

Česká golfistka Klára Spilková

Článek

Spilková začala třetí kolo dvěma birdie na prvních dvou jamkách, pak ji ale přibrzdilo bogey na třetí jamce. Po pěti parech přišlo dokonce double bogey na devítce, ovšem na druhé devítce dokázala česká profesionálka nasbírat tři birdie. V tu chvíli držela pozici v elitní desítce, o níž ovšem přišla kvůli bogey na pětiparové osmnáctce.

V celém průběhu turnaje nasbírala Spilková jedenáct birdie, sedm bogey a po jednom dabláči a tripláči. Po kolech 78, 68 a 71 ran si v Indii připsala na konto 4091,31 eur. V celkovém hodnocení Order of Merit jí patří 41. příčka, v sezoně už nastřádala přes 46 tisíc eur (v přepočtu zhruba 1,27 milionu korun).

Z Indie míří Spilková zpět do Dubaje, kde se před turnajem připravovala. Tam odehraje příští týden závěrečný podnik sezony Ladies European Tour. Omega Dubai Ladies Masters je na programu od 4. do 7. prosince.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články