Hlavní obsah

Ledecká překvapuje, dědeček jí dal pořádnou školu. Tak to jdi na kafe s Koukalovou, radí fanoušek

Praha

S kyticí pouťových růží a úsměvem pózuje Ester Ledecká na sítích. Obdarovaná? Ne, sama střílející, jak naznačuje. Fantazírující fanoušky to přivádí k myšlenkám, že by všestranná sportovkyně mohla přidat běžky a byl by z toho excelentní vstup na biatlonovou scénu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká.

Článek

„Díky bohu mě dědeček naučil střílet ze vzduchovky, když jsem byla dítě," pochlubila se Ledecká u snímku na sítích. I po bývalém excelentním hokejistovi Janu Klapáčovi jak známo zdědila sportovní geny.

Ale vskutku toho tolik vystřílela? Její foto z pouťové scény má každopádně odezvu, jeden z fandů ji vyzývá ke společnému posezení u kávy s bývalou biatlonistkou Gabrielou Koukalovou...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Thanks God my grandpa teached me how to shoot with an airgun when I was a kid. Now I used this experience ⚘🔫😁

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka),Dub 2, 2019 v 10:46 PDT

O běžkách k tomu ale asi nemůže být řeč. Rozhodně to v příštích měsících bude spíše o návratu Koukalové než o nějakém překvapivém kousku sjezdařky a snowboarďačky.

Jisté je také to, že Ledecká nezávodí po ostré sezoně zdaleka tolik jako v minulém roce touhle dobou, kdy ještě naháněla body. Letos na lyžích naposledy startovala při finále SP v Andoře, na snowboardu pak završila tažení 23. března ve Winterbergu. Má víc času na zábavu a teď si zakuklená může užít i čekání na pomlázku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

I am looking forward to Easter. What about you? It's a spring!! 🌷 E(a)ster

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka),Dub 1, 2019 v 3:59 PDT

Reklama

Související témata: