Hlavní obsah

Lyžařská hvězda to zase rozjela. Tentokrát oslnila tancem

New York/Praha

Mikaela Shiffrinová to znovu pořádně rozjela. Lyžařská hvězda opět předvedla, že jí to jde nejen na svahu, s kytarou, ale že umí i tančit. Trojnásobná olympijská medailistka na sociálních sítích uveřejnila další video, na němž rozvlnila své tělo a od fanoušků se zase dočkala slov plných chvály.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Mikaela Shiffrinová.

Článek

Je talentovaná snad úplně na všechno. Řádí na svazích a šikovná je i po umělecké stránce. Mikaela Shiffrinová za své veškeré výkony sklízí neustále obdiv. Fanoušci ji zbožňují jako lyžařku, která při závodech vyhrává jednu medaili za druhou, i jako kytaristku, zpěvačku a tanečnici.

Fanouškům se nejprve pochlubila tím, jak válí na kytaru. Poté k tomu přidala zpěv a minulý měsíc dokonce složila vlastní píseň, ve které děkovala všem zdravotníkům, hasičům policistům a vojákům za to, že v této době upřednostňují potřeby veřejnosti nad touhou chránit vlastní rodiny.

Jako další pak přišel na řadu tanec, a i při něm předvedla americká lyžařka, jak talentovaná je. Fanoušky oslnila, když nacvičila choreografii k písni Shut Up and Dance. Její video se stalo obrovským hitem. Teď Shiffrinová zveřejnila další taneční variace, a i za ně sklidila pochvalu. „Paráda, doufám, že předvedeš část tohoto tance příští sezonu, když vyhraješ závod,“ přál si jeden fandů.

Trojnásobná olympijská medailistka tak už jistě vymýšlí, čím potěší své fanoušky příště. Zaujala je i přijetím výzvy od legendárního Rogera Federera, kdy si s míčkem a raketou v ruce zkusila jeho tenisový dril a i přesto, že měla křeč v zápěstí byla úspěšnější než její bývalá slavná kolegyně Lindsey Vonnová.

Reklama

Související témata: