Hlavní obsah

Lyžařské exhibice ve Špindlerově Mlýně se zúčastní i Špotáková

PRAHA

Ondřej Bank, Kryštof Krýzl, Filip Trejbal, Martin Vráblík, ale také olympijská vítězka v hodu oštěpem Barbora Špotáková a motocyklový závodník Lukáš Pešek se zúčastní předsilvestrovské lyžařské exhibice Snow show ve Špindlerově Mlýně. Tradiční akce se bude konat v úterý 30. prosince na černé sjezdovce ve Svatém Petru.

Článek

Účastníci exhibice se nejprve představí ve slalomu a v podvečer změří síly na běžkách ve sprintu. „A také se bude něčím házet,“ prozradil za pořadatele Aleš Krýzl s odkazem na účast světové rekordmanky oštěpařky Špotákové. Ta bude ve Špindlerově Mlýně už potřetí. „Vždy, když k nám přijela, tak se jí pak v sezóně dařilo. Loni získala zlato na mistrovství světa, letos vyhrála olympijské hry,“ dodal Krýzl.

Kromě české mužské sjezdařské špičky se na show představí i finalistky Miss Aerobik, které budou nejen závodit, ale předvedou i své vystoupení. Sněhu ve Špindlerově Mlýně zatím není mnoho, svahy jsou ale zasněženy uměle. Po celý den bude ve Skiareálu ve Svatém Petru nachystán doprovodný program. Pro diváky budou připraveny různé soutěže a v závěru dne proběhne i ohňostroj.

Reklama