Hlavní obsah

Lyžař Bank prohrál v sázce auto o čtyři setiny sekundy

KITZBÜHEL

Žádné body, žádné auto! Ondřej Bank se nevešel mezi třicet nejlepších ve sjezdu a v Kitzbuhelu se neprobil ani mezi trio nejlepších v kombinaci SP, čímž ještě mohl zachránit úspěch v sázce o volvo za milión. Takhle bude muset prodejci vozů dělat reklamu úplně zadarmo.

Foto: Dominic Ebenbichler, Reuters

Lyžař Ondřej Bank

Článek

„Přitom na třetí místo v kombinaci stačilo jen vyloženě dojet slalom, ale na to jsem se nesoustředil. Chtěl jsem jet nějak normálně, ale bylo to všechno strašně moc rychlé,“ litoval.

Ve sjezdu, poslední disciplíně seriálu, v níž se ještě nebodoval, mu kýžený zisk utekl jen o čtyři setiny sekundy! „Jízda se mi moc nepovedla, bylo v ní hodně malých chyb, proto je z toho 32. místo,“ posteskl si.

Vadilo mu, že když se dostal s číslem 52 na trať, zašlo sluníčko. „Je velký rozdíl, když člověk nevidí, a zrovna tady,“ podotkl Bank, aniž tušil, co ho ještě potká v kombinačním slalomu, který měl dobře rozjetý. Až na to druhé kolo, v něm se na trati vracel, přesto ho diskvalifikovali za neprojetí branky. „Vyhodilo mě to, a je po všem.“

Reklama

Související témata: