Hlavní obsah

Divoká party! Norská hvězda se předvedla v akci úplně nahá

Oslo/Praha

Mládí nevybouřené! O pořádný rozruch se postaral hvězdný norský skokan na lyžích Halvor Egner Granerud. Světem internetu letí video, na němž se aktuální lídr Světového poháru a průběžně třetí muž pořadí Turné v Německu a Rakousku spustil ve své domovině z můstku úplně nahý!

Foto: Lisi Niesner, Reuters

Hvězdný norský skokan Halvor Egner Granerud má za sebou nevšední zážitek.

Článek

„Ano, byl to ten nejzábavnější den v mém skokanském životě," zavzpomínal 24letý skokan na více než sedm let starý zážitek, který s kamarády prožil na šedesátimetrovém můstku. „Užili jsme si tehdy spoustu legrace, ale to už je minulost," upozornil.

Sázka? Dobrodružství? Výzva? Psal se rok 2013 a talentovaný mladíček se s dalšími norskými nadějemi připravoval na legendárním Holmenkollenu. Na party při grilování dostali bláznivý nápad a Granerud zcela nahý skočil ze šedesátimetrového můstku, kolega jeho pokus nafilmoval. A nahé představení nyní uznávané skokanské hvězdy uniklo na sítě.

„Nic podobného už rozhodně neplánuji," dodal s úsměvem Granerud, který se v letošní sezoně blýskl pěti triumfy ve Světovém poháru v řadě. Úspěšně si vedl i na probíhajícím Turné čtyř můstků, v němž po závodech v Oberstdorfu a Ga-Pa vedl.

Třetí podnik v Innsbrucku se mu ale nevydařil, skončil až patnáctý a v průběžném pořadí klesl na třetí místo za polskou dvojici Stoch, Kubacki.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.