Hlavní obsah

Odhodila stud i svršky! Mistryně světa Seyfarthová se svlékla pro Playboy

Dvojnásobná světová šampionka ve skocích na lyžích Juliane Seyfarthová rozšířila řady sportovních celebrit, které pózovaly fotografům pánského časopisu Playboy. Svůdnými křivkami těla 31leté půvabné závodnice se mohou fanoušci pokochat v březnovém vydání německé verze světoznámého magazínu.

Foto: Instagram Playboy

Dvojnásobná světová šampionka ve skocích na lyžích Juliane Seyfarthová pózovala pro Playboy.

Článek

„Skoky na lyžích považuji stejně jako focení pro Playboy za formu umění, obojí mi dává pocit svobody. Doufám, že se fotografie budou líbit a přitáhnou větší zájem fanoušků k našemu sportovnímu odvětví," nechala se slyšet Seyfarthová.

Účastnice olympijských her v Pchjongčchangu a zlatá medailistka z MS v roce 2019 v Seefeldu v týmové soutěži a závodu smíšených družstev vystavila několik snímků s předstihem na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Playboy Deutschland (@playboygermany)

V minulosti se před objektivem fotografů Playboye objevily v rouše Evině například krasobruslařka Katarina Wittová, plavecká hvězda Amanda Beardová, tenistka Ashley Harkleroadová, výškařka Amy Acuffová, biatlonistka Miriam Gössnerová či další německá krasobruslařka s českými kořeny Annette Dytrtová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený JULIANE SEYFARTH (@juliane_seyfarth)

Reklama

Související témata: