Hlavní obsah

Pandemie? Nejlepší věc, která mě mohla potkat, šokovala Vonnová

Aktualizováno

Život na celé planetě provázejí kvůli pandemii koronaviru už déle než rok striktní bezpečnostní opatření, vyčerpaní zdravotníci bojují o přežití vážně nemocných, probíhá celosvětová vakcinace, miliony lidí oplakávají zemřelé příbuzné. Lze vůbec nalézt v této situaci pozitivum?

Foto: Profimedia.cz

Americká lyžařská hvězda Lindsey Vonnová překvapila kuriózním vyjádřením.

Článek

Snad pod dojmem úsloví „na všem špatném se dá najít něco dobrého" shrnula své pocity z posledního období Lindsey Vonnová. V předvečer uvedení čtyř dalších osobností do Laureus Academy, která uděluje ceny označované za sportovní Oscary, šokovala bývalá americká lyžařská hvězda v Seville vyjádřením, že „pandemie je ta nejlepší věc, která ji mohla potkat".

„Během krize jsem v uzavřeném prostoru strávila spoustu času jen se svými myšlenkami a tím, co chci dělat se svým životem. Jsem velmi ambiciózní a své práci dávám vše, na druhou stranu ale zapomínám, co je pro mne důležité a co mě dělá šťastnou," přiblížila Vonnová, jak v uplynulých měsících o svém životě intenzivně přemýšlela.

„A zjistila jsem, co mi vlastně přináší štěstí a co mě motivuje. Mám pocit, že jsem teď šťastnější než kdy jindy. A jsem za to velmi vděčná," svěřila se 36letá olympijská šampionka a vítězka 82 závodů v rámci Světového poháru, která aktivní kariéru ukončila v roce 2019.

Reklama

Související témata: