Hlavní obsah

Svůdná Ledecká změnila image. Fanoušci šílí

O české obojživelnici Ester Ledecké je známo, že chvíli nepostojí. Když nemůže trénovat na prkně nebo na lyžích, tak si odskočí třeba na surf. Před nedávnem dokončila testování lyží na novou sezonu a přeci jen si dopřála menší relax. Svěřila se do rukou zkušených kadeřníků, kteří z ní vykouzlili úplně novou ženu.

Foto: Ivana Roháčková

Ester Ledecká během kvalifikace v rakouském Bad Gasteinu.

Článek

Olympijská vítězka v alpském lyžování a snowboardingu Ester Ledecká využila po svém návratu z hor toho, že vláda od pondělí v Česku rozvolnila některá opatření a znovu se mohl obnovit provoz v kadeřnických salonech. Proto neváhala a hned si jedno místečko zarezervovala pro sebe.

„Posezonní servis v kadeřnickém salonu," připsala k fotografii, na které fanouškům ukazuje nový image. Proměna ji neskutečně sluší, zesvětlení a nový sestřih z ní udělaly ještě větší krásku. Fanoušci ji v komentářích zaplavují pochvalnými komentáři.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„Neskutečná kočka. Nádherná. Wow!" rozplývali se nad krásnou závodnicí. „Nemá to jediný kaz. Naopak. To je hříva," neskrýval svůj obdiv další z příznivců šestadvacetileté Ledecké.

Fanoušci by byli určitě rádi, kdyby se tak často neskrývala za velké lyžařské brýle, rozhodně se totiž nemá za co stydět.

Reklama

Související témata: