Hlavní obsah

Konečně se dočkala. Česká snowboardistka si vzala svou sympatickou snoubenku

Leavenwort/Praha

Změna v české legislativě sice ještě nenastala, ale už nemohla dál čekat. Stříbrná medailistka z mistrovství světa ve slopestylu Šárka Pančochová se vdala. Svou dlouholetou partnerku Kaileen si vzala za ženu na romantickém místě u řeky u městečka Leavenwort ve Washingtonu.

Foto: Instagram @sarkasnow

Šárka Pančochová (vpravo) se svou ženou Kaileen

Článek

Po zásnubách s rozvedenou maminkou šestileté dcery Lili, které proběhly zhruba před dvěma lety, snowboardistka Šárka Pančochová prohlašovala, že se neprovdá do té doby, než budou uzákoněné sňatky homosexuálů v České republice. Láska a touha mít svůj svazek stvrzený však byla silnější a ženy se rozhodly dále nečekat.

„Minulý rok byl šílený a bude to ještě bláznivější!" připsala k sérii fotografií z velkého dne Pančochová. Svatba proběhla u řeky v přírodě u města Leavenworth za účasti nejbližších obou snoubenek. Během obřadu se dokonce objevil i jeden nečekaný návštěvník, které přítomné lehce vyděsil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sarka Pancochova (@sarkasnow)

Na druhém břehu se totiž začal procházet medvěd. Vše ale dobře dopadlo a medvěd si hleděl svého. Obě ženy si tak mohly svůj velký den užít naplno. „Nemůžu se dočkat, až strávím zbytek života se svou nejlepší kamarádkou a budeme sdílet tento život spolu," napsala stříbrná medailistka z mistrovství světa z roku 2011.

Reklama

Související témata: