Hlavní obsah

To je pekáč! Ledecká zase řádí na prkně

Česká obojživelnice je prostě nezmar! Místo toho, aby po náročné sezoně, ve které kloubí závody na snowboardu a lyžích, trochu odpočívala a sbírala síly na tu další, na sobě dře jako kůň. Bez prkna totiž nedá ránu ani v létě, kdy jezdí windsurfing nebo wakeboarding. S fanoušky sdílela fotku právě z něj, na které je vidět neskutečně vysekaný pekáč buchet na břiše, který by jí mohl závidět kdekdo.

Foto: Instagram Ester Ledecké

Ester Ledecká u bazénu

Článek

Fanoušci ji v komentářích zavalili lavinou pochvalných a obdivných komentářů. „To břicho, brutus a závist! Sixpack jak čtverečky čokolády, palec nahoru." obdivují ji. „Existuje nějaký sport, který vám nejde? To tělo je neuvěřitelný!" vysekávají jí poklony.

Ester k fotografii, kde na prkně stojí jen jednou nohou a tu druhou má zaháknutou za lano, kterého se normálně drží, připsala jen „Svoboda!" Na vodě se opravdu cítí jako ryba ve vodě. Není divu, její dědeček, bývalý hokejista Jan Klapáč, totiž zjistil, že s olympijskou vítězkou v plavání, Američankou Katie Ledeckou, mají společné předky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

Ledecká se však se svými příznivci nedělí jen o zážitky od moře nebo bazénu, nedávno se také pochlubila originálními kresbami od svého bratra Jonáše, které zdobí její automobil. „Na mé nové káře nechybí kresba, která mi vždycky zvedne náladu," napsala s tím, že děkuje své zastupující agentuře, která kresby prosadila, aby jí udělala radost.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

Na jedné straně auta je zobrazená Ester jako superhrdinka na lyžích a na druhé na snowboardu.

Reklama

Související témata: