Hlavní obsah

Satoranského vydařený večer sledoval i Babiš. Basketbalista však setkání s premiérem odmítl

Andrej Babiš je na služební cestě v USA, Donald Trump ho dnes přivítá v Bílém domě. Středeční večer si český premiér společně s manželkou zpříjemnil návštěvou zápasu NBA a sledoval, jak Washington Wizards udolali Dallas Mavericks 132:123. Na palubovce zářil Tomáš Satoranský. Babiš se s ním chtěl sejít, ale Satoranský setkání odmítl.

Foto: Sport.cz

Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou sledují Tomáše Satoranského během zápasu NBA mezi týmy Washington Wizards a Dallas Mavericks.

Článek

K výhře nad Dallasem přispěl 14 body, osmi doskoky a 11 asistencemi. Český reprezentant málem dosáhl na triple double a jeho podařené představení na palubovce Capital One Areny sledoval i premiér na zahraniční cestě.

Z facebookového postu, který zveřejnil portál proBasket.cz, vyplývá, že Babiš měl zájem se s jediným českým zástupcem v NBA setkat. "Osobní setkání jsem odmítl, na zápas však může dojít kdokoliv," reagoval Satoranský na apel jednoho z fanoušků k tomu, aby se s předsedou vlády nescházel.

Foto: Sport.cz

Odpověď Tomáše Satoranského na dotaz jednoho z fanoušků na setkání s Andrejem Babišem.

Český hráč byl proti Mavericks tahounem týmu. Washingtonským by se jeho forma v následujících střetnutích hodila. Wizards zbývá do konce základní části odehrát 18 utkání. Jedenáctý tým Západní konference ještě rozhodně nevzdává boj o nadcházející play off. Na osmé Miami mu aktuálně chybí tři výhry.

Reklama

Související témata: