Hlavní obsah

Reprezentační rozehrávač Vyoral odešel z Nymburka do Pardubic

Basketbalový reprezentant Tomáš Vyoral po dvou sezonách strávených v Nymburce bude hrát za Pardubice. Šestadvacetiletý rozehrávač se v mistrovském klubu dohodl na ukončení smlouvy, poté co v uplynulé sezoně nedostával tolik prostoru po příchodu Petra Šafarčíka. Pro Pardubice se rozhodl i kvůli osobě nového trenéra Kena Scalabroniho, s kterým v minulosti spolupracoval v USK Praha.

Foto: Profimedia.cz

Tomáš Vyoral po dvou sezonách strávených v Nymburce bude hrát za Pardubice.

Článek

"Těším se na spolupráci s ním i s novými spoluhráči. Doufám, že společně navážeme na medailové úspěchy pardubického týmu z minulých let, a napravíme tím poslední sezonu," uvedl na webu neúspěšného čtvrtfinalisty NBL Vyoral.

Odchovanec Sokola pražského spolu s předchozím působením strávil v Nymburce čtyři roky. Nejvyšší soutěž si zahrál i za Poděbrady, USK, Kolín a Děčín, kde před druhým angažmá v Nymburce působil také čtyři roky a vypracoval se v jednoho z lídrů.

"V Tomášovi k nám přichází prověřený reprezentant s vítěznou mentalitou. K rychlé dohodě pomohla Tomášova minulá pozitivní zkušenost s naším novým trenérem Scalabronim," uvedl manažer Beksy Martin Marek.

Reklama