Hlavní obsah

Hvězdou draftu NFL byl pes legendárního kouče Patriots

Největší hvězdou druhého dne virtuálního draftu ligy amerického fotbalu NFL se stal pes legendárního kouče Billa Belichicka. Záběr na roztomilého huskyho sedícího u stolu před dvěma notebooky trenéra New England Patriots vyvolal velké pozdvižení na internetu a sociálních sítích.

Foto: Sport.cz

Pes legendárního kouče Billa Belichicka během draftu.

Článek

Vzhledem k pandemii koronaviru se nemohl draft uskutečnit jako show v Las Vegas, ale pouze na dálku online. Kamery zabíraly funkcionáře klubů v jejich domácím prostředí, a když přišla v druhém kole řada na Patriots, v záběru z Belichickova pokoje se místo osminásobného vítěze SuperBowlu objevil u stolu sedící pes. Komičnost situace ještě znásobila druhá část obrazovky zabírající pracovnu šéfa hráčských záležitostí klubu Nicka Caseira v obklíčení jeho tří potomků.

Patriots si na draftu jako prvního a celkově 37. v pořadí (volbu z prvního kola dříve vyměnili) vybrali Kylea Duggera. Trenér byl podle všeho s volbou spokojen: svého "pomocníka" krátce nato odměnil pamlskem.

Na neobvyklou situaci reagovalo množství uživatelů sociálních sítí. "Dynastie Patriots už opravdu skončila. Brady je pryč, Gronk (Gronkowski) je pryč a Belichicka nahradil pes," napsal jeden z nich s narážkou na odchody dvou hvězdných hráčů do Tampy.

Reklama