Hlavní obsah

Beachvolejbalistky Nausch Sluková a Hermannová vynechají Soči

Plážové volejbalistky Markéta Nausch Sluková s Barborou Hermannovou vynechají tento týden turnaj Světového okruhu v Soči. České jedničky nepojedou do Ruska, aby mohla Nausch Sluková vyřešit přetrvávající problém s krkem a pár byl připraven na českou zastávku elitní série, která se příští týden uskuteční v ostravských Dolních Vítkovicích.

Foto: Sport Invest

Radost Markéty Nausch-Slukové (vlevo) a Barbory Hermannové na turnaji v Nymburku.

Článek

Nausch Slukovou trápil krk už po sérií tří turnajů Světového okruhu v mexickém Cancúnu a zranění se zhoršilo na Kontinentálním poháru v Turecku.

"Minulý týden jsem absolvovala několik vyšetření a s lékařským týmem jsme se nakonec domluvili, že vhledem k tomu, že nás vrcholy sezony ještě čekají, tak bude nejmoudřejší vypustit turnaj v Rusku," uvedla volejbalistka v tiskové zprávě.

Teto týden proto podstoupí terapii ."Která by měla problém vyřešit. Bylo to rozhodnutí s ohledem na následující týdny a měsíce," uvedla s poukazem na čtyřhvězdičkový turnaj v Ostravě, letní olympijské hry v Tokiu a poté mistrovství Evropy. "Mají pro nás větší prioritu (než Soči)," dodala.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články