Hlavní obsah

Fotbalista se porval na ulici, po ráně šel k zemi

Pouliční bitka trvala jen pár vteřin, americký talent upadl po jedné ráně na zem a ztratil vědomí. Pěstním soubojem skončil konflikt v městě Atlantic City ve státě New Jersey mezi šestadvacetiletým mužem a hráčem amerického fotbalu Carnellem Davisem. Hvězda univerzitní ligy musela být hospitalizována a z nemocnice byla propuštěna až po několika dnech. Místní policie médiím potvrdila, že muž, který wide receivera celku Rutgers Scarlet Knights udeřil, byl obviněn z napadení.

Foto: @ACPressMcGarry, Twitter

Hráč amerického fotbalu Carnell Davis

Článek

Incident mezi oběma muži zachytila kamera a video se pak v Americe šířilo sociálními sítěmi. Podle svědků události konflikt začal roztržkou během zápasu v plážovém fotbale.

Podle zámořského serveru TMZ se měl muž v červené čapce dopustit urážlivých komentářů o Davisově matce. Ten si to ale nenechal líbit a slovní roztržka se poté přesunula na nedalekou ulici, kde došlo k fyzickému útoku.

Po krátké strkanici muž poslal hvězdu univerzitního celku jednou ránou mířenou na bradu k zemi. Z nemocnice byl Davis propuštěn až po několika dnech. „Nyní je doma s rodinou a uzdravuje se. Těšíme se, až ho znovu uvítáme na koleji," řekl médiím mluvčí univerzity.

Policie proti druhému účastníkovi bitky zahájila vyšetřování a obvinila ho z napadení, brzy ho čeká soud.

Reklama