Hlavní obsah

V ohrožení života! Basketbalista Copeland byl pobodán před nočním klubem

New York

Hráč basketbalové NBA Chris Copeland, jeho přítelkyně a další žena utrpěli bodná zranění při incidentu, ke kterému došlo ve středu v brzkých ranních hodinách před nočním klubem v New Yorku. Při policejním zákroku byli vedle útočníka zatčeni i další dva hráči NBA, kteří údajně bránili zasahujícím detektivům v práci.

Foto: Andrew Kelly, Reuters

Mladíka podezřelého z pobodání basketbalisty Chrise Copelanda a jeho přítelkyně před nočním klubem v New Yorku odvádějí policisté k výslechu.

Článek

Jednatřicetiletý basketbalista Indiany Copeland utrpěl podle vedení klubu zranění břicha a levého předloktí a musel se podrobit operaci. Zatím není jasné, zda se ještě v této sezóně vrátí do hry.

K incidentu došlo před čtvrtou hodinou ranní před módním klubem na Manhattanu. Do hádky mezi Copelandem a jeho přítelkyní se začal vměšovat cizí muž, který následně vytáhl nůž. Zpacifikoval ho až Copelandův řidič, který ho držel do příjezdu policie.

Vedle Copelanda pořezal dvaadvacetiletý útočník i jeho přítelkyni na paži a prsou, další zraněná žena, která údajně patřila k agresorovi, má řeznou ránu na břiše. Žádné ze zranění není podle lékařů vážné.

V policejní cele skončili také hráči Atlanty Pero Antič a Thabo Sefolosha, kteří byli v klubu ve stejné době se svojí společností. Obviněni byli z bránění výkonu spravedlnosti a výtržnictví. Po krátkém slyšení u soudu byli bez kauce propuštěni a jejich obhájce očekává stažení případu.

Reklama