Hlavní obsah

Bryantovi a O'Nealovi se narodily dcery v rozmezí šesti minut

Jako za starých časů mohly v pondělí slavit ve stejnou chvíli dvě velké hvězdy basketbalové NBA Kobe Bryant a Shaquille O'Neal. V rozmezí šesti minut se totiž bývalým spoluhráčům ze slavné éry týmu Los Angeles Lakers narodily dcery: Bryantovi druhá, O'Neal se stal otcem již pošesté.

Článek

Gianna Maria-Onore Bryantová přišla na svět v kalifornském Orange County přesně tři minuty po druhé hodině ranní místního času. S manželkou Vanessou již má hvězda Lakers tříletou Natalii. Shaunie O'Nealová rodila na Jižní Floridě a Mearah Sanaa si poprvé zakřičela ve 4:57 ráno. Početná O'Nealova rodina se tak rozrostla o třetí holku. Podle agentury AP se oběma maminkám i jejich ratolestem daří dobře.

Právě otcovství pomohlo oběma osobnostem překonat krizi, která vyústila rozpadem úspěšné dvojice v Lakers. Před dvěma lety O'Neal odešel do Miami, a když se v létě potkali ve vzájemném zápase na hřišti, pivot Bryantovi k budoucí dceři pogratuloval. Oba se nyní snaží své týmy dovést co nejdále v play off NBA.

Bryant je pro Lakers klíčovým hráčem a v pondělí vynechal trénink i cestu do Phoenixu. "Řekli jsme mu, ať přijede, až bude moct," prozradil novinářům trenér Phil Jackson ke svému klíčovému hráči. Pokud losangeleský klub v úterý vyhraje, postoupí do druhého kola. O'Neal s novináři po pondělním tréninku Miami nemluvil, tým Heat má zatím s Chicagem vyrovnanou bilanci 2:2.

Reklama