Hlavní obsah

Kouč florbalistů Trnavský zařadil do nominace na EFT jen tři krajánky

PRAHA

Jen tři krajánky - obránce Aleše Jakůbka z Grasshoppers Curych a útočníky Radima Cepka s Vojtěchem Skalíkem rovněž ze švýcarského Rychenbergu - zařadil do nominace na turnaj Euro Floorball Tour ve švédské Pitee nový kouč českých florbalistů Tomáš Trnavský.

Foto: Sport.cz

Radim Cepek bude moci na turnaji ve Švédsku rozšířit svou sbírku 110 reprezentačních startů.

Článek

Bývalý reprezentant, který se loučil s kariérou na prosincovém domácím mistrovství světa v Ostravě a Praze a pak vystřídal na postu hlavního kouče Zdeňka Skružného, bude sbírat první zápasové zkušenosti v nové roli od 24. do 26. dubna v duelech se Švédskem, Švýcarskem a Finskem.

Ve dvacetičlenném týmu je šest hráčů úřadujícího mistra Tatranu Střešovice a trojice zástupců Vítkovic, kteří v současné době bojují s Tatranem o titul. Chybí například aktuálně nejproduktivnější hráč švýcarské ligy Aleš Zálesný, který bojuje s Langnau o titul proti celku SV Wiler-Ersigen.

Nominace českých florbalistů na EFT ve Švédsku (24.- 26. dubna)
Brankáři: Jan Barák (JM Chodov), Tomáš Kafka (Tatran Střešovice)
Obránci: Marek Deutsch, Milan Garčar (oba Tatran Střešovice), Jan Jelínek, Milan Tomašík (oba 1. SC SSK Vítkovice), Tomáš Chrápek (FBC Ostrava), Aleš Jakůbek (Grasshoppers Curych/Švýc.), Michal Kotlas (Bulldogs Brno)
Útočníci: Milan Fridrich, Aleš Hlavička, Michal Jedlička (všichni Tatran Střešovice), Ondřej Fojta, Petr Novotný (oba Sokol Mladá Boleslav), Radim Cepek, Vojtěch Skalík (oba HC Rychenberg/Švýc.), Petr Salát (FBC Liberec), Petr Skácel (FBC Ostrava), Tomáš Sladký (1. SC SSK Vítkovice), Daniel Šebek (SSK Future).

Reklama

Související témata: