Hlavní obsah

Poslední finalista Skill Contestu je z Bohemky!

Praha

V posledním dílu základní části florbalového Skill Contestu se představují nominovaní hráči pražkého oddílu FbŠ Bohemians. Účastníci Livesport Superligy se popasovali s vybranými dovednostními úkoly soutěže. Jak si vedli Patrik Šebek, Jakub Buršík a Filip Forman v boji o finále? Podívejte se v přiloženém videu.

Poslední finalista Skill Contestu je BohemákVideo: Český florbal

 
Článek

Právě posledně jmenovaný, talentovaný Filip Forman, díky přesným trefám přes celé hřiště do prázdné malé branky, ovládl celé soutežní pole diciplíny a čeká ho tak účast ve finále. V tom se s ním představí boleslavský Jakub Gruber, jenž byl nejlepší ve slalomu, a zástupce FBC Ostrava Lukáš Pešat, který mířil nejlépe ve střelbě na přesnost.

Finále Skill Contestu, ve kterem budou tři finalisté plnit všechny disciplíny, se uskuteční ve středu 9. června. Nejlepší z nich si odnese trofej šampiona a titul histricky prvního vítěze Skill Contestu Livesport Superligy.

Florbalisté Ostravy měnili pořadí Skill ContestuVideo: Český florbal

Skill Contestu se účastnilo všech 14 mužstev Livesport Superligy. Vybraní zástupci klubů soutěžili ve třech disciplínách: střelbě na přesnost, slalomu a střelbě na cíl. Všechny úkoly prověří jejich dovednosti, které se mohou využít při utkáních.

Florbalový Skill Contest. Nový lídr je z Mladé BoleslaviVideo: Český florbal

Reklama