Hlavní obsah

Florbalisté Střešovic i podruhé v semifinále zdolali Otrokovice

Praha

Florbalisté Tatranu Střešovice vyhráli v druhém semifinálovém utkání extraligy nad Otrokovicemi 8:1 a po úvodních domácích zápasech tak vítěz základní části vede 2:0 na zápasy. Třemi body za dvě branky a jednu asistence se na tom podílel Marek Vávra. Série na čtyři vítězství pokračuje v sobotu v Otrokovicích.

Článek

"Dnes se nám podařilo hned od úvodu plnit stanovené pokyny a v průběhu celého utkání jsme kontrolovali hru. Hráčům děkuji za dobrý výkon a těšíme se na víkend do Otrokovic," řekl kouč Střešovic Jiří Jakoubek serveru ČFbU.

Patnáctinásobný šampion po úterním obratu v závěru a výhře 2:1 zvládl v dnešním duelu roli favorita daleko lépe. V osmé minutě otevřel skóre ve prospěch Tatranu Marek Vávra, který potrestal vyloučení Lukáše Uhrinovského. Za šest minut zvýšil Tomáš Vávra.

V polovině utkání vedli Pražané už 4:0, když skórovali Martin Richter a Jakub Gruber. Na konci druhé třetiny zkorigoval stav Petr Graclík. V závěrečné třetině ještě zvýraznili výhru Tatranu Marek Vávra v přesilovce, Gruber, Ondřej Riebauer a Miroslav Mayer.

"Dnes jsme soupeři nestačili v podstatě ve všech činnostech. Výsledek mě ani tak nemrzí jako to, že to spousta hráčů vzdala. Věřím, že se k tomu doma postavíme jinak," uvedl trenér Otrokovic Daniel Folta.

AutoCont extraliga florbalistů - semifinále, 2. zápas:
Tatran Střešovice - Panthers Otrokovice 8:1 (2:0, 2:1, 4:0)
Branky: 8. a 45. M. Vávra, 29. a 49. Gruber, 14. T. Vávra, 23. Richter, 50. Riebauer, 54. Mayer - 39. Graclík. Stav série: 2:0.

Reklama

Související témata: