Hlavní obsah

Adrenalin bojovníků v syrové podobě? Tohle je Blbej den

Praha

Znáte je z opravdových zápasů v kleci, v ringu, teď se vám představí jako herci. Před kameru Televizeseznam.cz se postavili zápasníci MMA Jiří Procházka, Karlos Vémola, Sandra Mašková, thajboxer Jiří Žák a desítky dalších, kteří milují sportovní adrenalin. Od října se rozjede dvanáctidílná minisérie Blbej den, ve které nejlepší čeští kaskadéři a zápasníci připravili pro diváky na české poměry ojedinělou akční podívanou.

Trailer k seriálu Blbej denVideo: Televizeseznam.cz

 
Článek

„Když za mnou producenti přišli s námětem na akční minisérii Blbej den, nevěřil jsem, že je v dnešní době a českých podmínkách reálné zprodukovat tak náročný projekt. Z výsledku jsem nadšený. Nejde jen o dokonalé filmařsko-kaskadérské řemeslo či příběhy s pointou, ale i o zobrazení násilí v syrové podobě, které dává prostor k zamyšlení nad stále rostoucí agresivitou kolem nás," komentoval svůj projekt manažer provozu Streamu Filip Vážanský.

První díl na svět vyjede 3. října na Televizeseznam.cz. Pokud sledujete životy zápasníků v jejich reálném životě, tady se můžete dočkat dalšího rozměru.

Do rolí byli obsazeni Karlos Terminátor Vémola, Jiří Denisa Procházka, Sandra Mašková, Marcus Matias Maciel, André Reinders, Michal Blackbeard Martínek, Jiří Žák, Ondřej Malina, Lukáš Slavíček, Jiří Liška a dalších 45 českých kaskadérů a fighterů.

Blbej den
Akční televizní minisérie o příbězích, které jsou často za hranou zákona.
Režie: Lukáš Šimandl
Scénář: Tomáš Prikner, Lukáš Šimandl, Ondřej Malina a Michal Karabec

Reklama

Související témata: