Hlavní obsah

Sáblíková ukázala, kdo jí hlídá zlomenou nohu. Bez ledu to nedokážu, vzkazuje

Praha

Žádné výběhy do přírody, žádné přeskakování potůčků, nanejvýš nějaké cviky doma. Výrazně omezený sportovní program má Martina Sáblíková poté, co si při tréninkovém výběhu do přírody zlomila nohu.

Foto: archiv Sport Invest

Martina Sáblíková o berlích po příjezdu z nemocnice.

Článek

„Je o mně dobře postaráno," píše na sítích k fotografii, ze které je patrné, že zlomenina je psí společností náležitě hlídaná.

Do přípravy nicméně dvaatřicetiletá závodnice musela zanést další zásadní změnu. Ta první byly jasná už dříve a týkala se toho, že prakticky jistě nebude kvůli pandemii moct v létě trénovat v Itálii, jak bývala zvyklá.

A teď jí do všeho zasáhl zdravotní problém. Naštěstí dlouho před tím, než by měla vyjet na led.

"Celkem dobře jsem trénovala, snad se to úplně neztratí a nebudu za měsíc začínat úplně od nuly," doufá svěřenkyně trenéra Petra Nováka, která se nechystá zcela odpočívat ani se sádrou. "Není toho moc, co teď můžu dělat. Pár posilovacích cviků, dřepy na jedné noze. Uvidíme, co bude možné přidávat."

Ví, že bude mít dost času výpadek dohnat. A může si doma dopřávat i laskominy.

„Děkuji moc za krásné vzkazy. Odpočívám, ale bez ledu být nedokážu," napsala fanouškům v dobré náladě k další fotografii s dobrotou.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.