Hlavní obsah

Zájemci o oběd s boxerem Tysonem zaplatí tři milióny, trénovat se bude za 50 tisíc

Libor KalousSport.cz

Honosná tabule, noblesní prostředí. Jen vy a on. A jako dezert účet na tři milióny korun. Jak snadné. Stačí zajít na oběd s boxerskou legendou Mikem Tysonem. Ten za necelé dva měsíce přiletí do Prahy a pobude šest dní. Už dopředu je jasné, že půjde o akci, kde milióny budou létat svižně jako míček při tenisovém utkání Federera s Nadalem.

Článek

Zatím jsou na povrchu jen částky, které vás mohou přiblížit k postavě, která psala historii boxu. Jinak se stále jedná, vyjednává, dohaduje, ale zatím nepodepisuje.

„Všechno je v jednání, ale věci se už rýsují. Ozvaly se nám různé firmy a partneři, je toho opravdu hodně. To se týče třeba i hotelu a výletu po Vltavě,“ říká promotér Petr Havrda ze společnosti Brokerspol s.r.o.

Partnerem turné bývalého šampióna těžké váhy je Manažerská extraliga boxu. Ta na svých stránkách vyvěsila nabídky ke sponzorství, které souvisí s Tysonem v Praze. A výčet nulami vůbec nešetří. Privátní oběd - 3 000 000 korun, firemní akce od 6 000 000. A co se třeba stát se generálním sponzorem Galavečera? Tak tady si připravte 5 500 000 korun.

Trénink s Mikem za 50 000 korun na osobu

„Částky jsou velmi orientační. Cena Mika je pro nás daná a my víme, co nás to bude stát. Záleží, jak budou firmy chtít Mika využít, kolik času s nimi stráví. Pokud půjde o marketingovou akci, zda ho budou chtít spojit s nějakým produktem,“ vysvětluje zákulisní politiku Havrda.

Ale co milovníci boxu? Mají ti šanci? Mají. Ale bude je to něco stát. Ano, opět půjde o peníze. „Trénink by měl na devadesát procent proběhnout. Byli jsme se podívat na několik fitcenter. Řeknu to natvrdo, půjde o určitý počet lidi, kteří si to zaplatí,“ říká Havrda. A o kolik půjde? Bratru dost. Trénink s bouřlivákem z Brooklynu je ohodnocen na 50 000 korun. Myšleno na osobu.

Kdo by zatoužil respirovat stejný vzduch z místnosti, tak pro vstupenku na V.I.P. Galavečer musí vytáhnout z peněženky minimálně 15 000 korun. „Stále nemáme podepsané smlouvy. Nemohu říct, že ve středu bude tohle a ve čtvrtek tohle. Jednání se vedou,“ uzavírá promotér Petr Havrda. A tak zatím je jisté jen to, že nic nebude zadarmo.

Nabídka sponzorství
Firemní akce s Mike Tysonem, cena: od 300 000 dolarů (6 miliónů korun)
Privátní oběd nebo večeře, cena: 150 000 dolarů (3 miliony korun)
Galavečer s Mike Tysonem v Paláci Žofín 22.10.2010
Platinum stůl pro 10 osob, cena: 250 000 korun
Generální sponzor Galavečera, cena: 5 500 000 korun
Cena vstupenek na V.I.P. Galavečer – Praha Palác Žofín
Platinová, cena: 25 000 korun
Zlatá, cena: 20 000 korun
Stříbrná, cena 15 000 korun
Trénink s Mike Tysonem ve FitCentru
Cena: 50 000 korun na osobu

Reklama

Související témata: