Hlavní obsah

Česko ji nelákalo. Bouchardová se místo dřiny předvádí v bikinách na pláži

Praha

Potenciální hvězdné klání v baráži o udržení v elitní světové skupině Fed Cupu mezi Českou republikou a Kanadou ztratilo ještě před začátkem dost ze svého lesku. Zatímco z české strany se vzhledem k dalšímu náročnému programu v sezoně omluvilo elitní trio Karolína Plíšková, Petra Kvitová a Kateřina Siniaková v zámořském týmu bude chybět kvůli zranění kometa této sezony Bianca Andreescuová a také Eugenie Bouchardová, která dává najevo, že na tenis teď nemá vůbec pomyšlení.

Foto: Sport.cz

Eugenie Bouchardová pózuje v kloubouku na pláži v Miami.

Článek

Zatímco český kapitán Petr Pála je pro duel v Prostějově (20-21.4.) i při absenci výše zmíněných hvězd schopen sestavit solidní tým se stále se lepšící Markétou Vondroušovou, jeho kanadská kolegyně Heidi El Tabakhová nemá ve výběru ani jednu hráčku z elitní dvoustovky žebříčku WTA. Jedničkou bude až 204. hráčka Rebecca Marinová.

Někdejší wimbledonskou finalistku Bouchardovou ale trable kolem sestavení týmu evidentně moc netrápí. V posledních dnech zveřejňuje na svých účtech na sociálních sítích jednu fotku za druhou ze svého pobytu na plážích v Miami, který nemá s tenisem nic společného.

Předvádí se jen v různých variantách minimalistických plavek, pózuje v kovbojském klobouku či v jakési plážové obdobě ragby se svými kamarádkami.

Bouchardové každopádně stále patří 81. příčka na světě. Letos se nejdále dostala hned v úvodu sezony do čtvrtfinále na turnaji v Aucklandu, kde navíc po boku Sofie Keninové vyhrála titul ve čtyřhře. Pak už to byla ale z její strany bída a po brzkém vyřazení v Miami si zatím vybírá časově blíže neurčené tenisové prázdniny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Dub 14, 2019 v 2:55 PDT

Reklama

Související témata:
  Bejlek - Blinkovová dnes 17 : 00
20240424T17 : 00:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová